Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mantra

Mire jó a mantrák éneklése? Nem tudom. Nem akarom megtudni, de csinálni izgalmas.

 

Mikor bejöttek a zenészek melegem lett. Mikor lekzdtek énekelni, a pólóm ujjait is feltűrtem. Aztán elkezdtek zenélni. Ravi már az elsőnél megkért mindenkit, hogy csatlakozzon.

 

Az énekléstől már az általános iskolában leneveltek, mikor énekeltem egy kórusban, és a kórus vezetője közölte, hogy eljárhatok a próbákra, de ha fellépés van, akkor ne vegyek részt mert határozatlan a hangom és félreviszi a többieket.

 

Szóval áttörés volt hogy énekeltem, átjárt-bizsergett-rezgett a zene. :)

 

0 Tovább

start

Tornaóra. Nekifutás, távolugrás. Yéééééé. Ki tudja hova érkezel, a lényeg a repülés. Száll a hajad a nagy semmiben, a bőrödön érzed a csípős hideget, de meg vagy őrülve, mert végre sikerült, neked is.

 

Bár az ugrás előtt egy pontyocska piranjának képzelte magát és táplálkozott belőled, megkísérelt elfogyasztani. Vagy kontrollálni, mintha ő irányítná a bábokat felülről, pedig te nem vagy marionett figura. De neki nem tűnt fel. Igaz elég ha te tudsz róla, hogy szabad vagy. Hogy történjen bármi, bármelyik oroszlán ketrecébe dobnak bele, bármelyik piranjás medencébe érkezel a nagy ugrás után, túléled. Maximum vastagabb bőr nőr rajtad. Amin egy kis kozmetikázással könnyen segíthetsz. A fájdalmat meg megszokod.

0 Tovább
1234
»

pitypang

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek